Nytt år och svinnet fortsätter. Tog en sväng på egen hand till en av de närmaste butikerna. Av någon anledning slängs det varje vecka massor av kakor där. För ett par år sedan brukade vi träffa på två äldre tanter vid den butiken. Arga tanten och Snälla tanten. Arga tanten var alltid väldigt upprörd över att vi öppnade containern och gormade om att hon skulle ringa polisen. Snälla tanten var däremot väldigt trevlig och frågade hur det gick och blev väldigt tacksam när vi delade med oss av kakfynden.

Arga tanten gjorde nog till slut som hon hade hotat med, ringde polisen. För polisen kom ett par gånger. Men sedan gav hon antagligen upp när hon såg att poliserna kom och sedan åkte igen utan att haffa oss (eller ens stoppa oss). Snälla tanten fortsatte dock att dyka upp. Men nu har jag inte sett till henne på länge och det blir lätt ett problem att komma på vad man ska göra med alla kakor. Jag kunde ju ha lämnat dem, men containern skulle tömmas inom ett par dar och den här tiden, när de flesta studenter är borta från stan, är chansen minimal att någon annan skulle dyka i den containern innan det hände.

Det blev även en del annat. Ett par ostar, ägg, massor av grädde, yoghurt, vegoskivor, frukt, med mera.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook!