Böckerna

Svinnlandet (Offside Press) är min reportagebok om dumpstring och matsvinn i alla led i livsmedelskedjan. Boken kom 2015 och fick stor uppmärksamhet i media med inslag i tv-program som Go’kväll, Nyhetsmorgon och Malou efter tio, radio som Studio Ett, P4 Stockholm och P4 Uppland och tidningar som Aftonbladet och Allt Om Mat. Den fick också pris i kategorin “Essäer kring måltiden” på Årets Svenska Måltidslitteratur 2016.

Boken finns bland annat att köpa på:

Offside Press

Adlibris

Bokus

 

Deltidsrebellerna 1-3 (Placenta) är min skönlitterära debut. En novellsamling om människor som försöker fjärma sig från samhället genom veckolånga fester, sex och urspårade konstprojekt. Släpptes hösten 2017 och fick fina recensioner och omdömen: “Värd att bli en Kultbok” (Arbetarbladet) “Inte en falsk ton” (Gefle Dagblad) “en ung Per Hagman, på Irvine Welsh och på Charles Bukowski” (Upsala Nya Tidning/Corren).

Boken finns bland annat att köpa på:

Adlibris

Bokus

 

Den Marina Nedskräpningen: Krig på fredag (Placenta) är min roman som handlar om punkbandet Den Marina Nedskräpningen som kommer från Tierp. I boken får man följa bandmedlemmarna Pecka, Nyman och Jockes snabba uppgång och hastiga fall via deras utlämnande blogg. Romanen ges ut i samma bok som romanen Min fru har MS av författaren MS Nilsson.

Boken finns att köpa bland annat på:

Adlibris

Bokus