Mycket som gick fel när de här batterierna slängdes. Först och främst är ju inte containern för brännbart stället man ska slänga batterier i, inte ens använda batterier. Oanvända batterier som de här ska så klart inte slängas alls. Okej, att det inte går att sälja ett fyrapack batterier där två saknas, men visst borde det gå att hitta något användningsområde för två AAA-batterier? Om det hade varit någon sorts ovanliga batterier som bara funkade till en specialkamera tillverkad i Indonesien på 90-talet hade jag kunnat köpa det, men AAA är ju fan de vanligaste batterierna av alla. Har svårt att tänka mig att det inte finns en enda batteridriven pryl i butiken som går på AAA-batterier, men jag har kanske fel. I så fall borde den som nu kastade dem låtit batterierna slinka ner i byxfickan och tagit hem dem istället. Vem har inte användning för batterier?

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: