Efter senaste dumpstringsturen gick jag till soprummet och slängde en trasig träback som inte var något att spara på. Passade på att kika lite i brännbartkärlen och hittade en kassa full av pysselgrejor. Mycket av det i oöppnade förpackningar. Men det konstigaste var egentligen inte de rena pysselsakerna. Något barn som tröttnat på att pyssla och föräldrar som inte har tid att skänka bort. Utan två rullar tejp och en massa presentpapper, snören och etiketter. Har vi att göra med något så unikt som en familj som aldrig kommer att ge bort presenter och julklappar igen? Det vänder ju upp och ner på hela mitt initiala antagande. Istället för miljöslarviga – miljöhjältar. Hur som helst är den perfekta julklappen ordnad till My som älskar att pyssla.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: