Även om jag blivit luttrad slås jag ibland av det sjuka i att bara kunna åka och hämta massor av mat gratis hur lätt som helst. Vi var nere på sista osten så jag bestämde mig för att ta en sväng till närmsta butiken för att leta efter det. Jag cyklade iväg innan jag skulle gå och lägga mig och var tillbaka hemma efter 40 minuter med två IKEA-kassar fulla av mat. Det blev två ostar. En möglig som jag fick trimma och en bra. Båda brännvinsostar. Sedan kunde jag inte låta bli att plocka resten också. Två paket riskakor, ett paket majskakor, sju paket glasnudlar, fyra paket färsk pasta, ett paket torr pasta, falafelpulver, fryspåsar, müsli, en burk Trocadero, en burk Red Bull, en burk kolsyrat vatten, mozzarella, två burkar matyoghurt, kex, en vitlök, en apelsin, en massa godis och en leksaksbil. Det här skulle aldrig kunna hända i ett samhälle som fungerade som det skulle.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: