När man hittar många av samma produkt slängda med långt kvar till släng varan-datumet (och de inte är återkallade) brukar man kunna sluta sig till att de kastats för att en kampanj tagit slut eller för att de bara utgått ur sortimentet. När man hittar enstaka kylvaror med långt kvar till släng varan-datumet kan det vara så att någon kund ångrat sig och ställt mjölkpaketet i hyllan för kex eller liknade. Då har kylkedjan brutits och personalen måste slänga varan. Men den här påsen popcorn är fan helt obegriplig. Påsen är intakt. Släng varan-datumet är i januari nästa år och eftersom det inte är någon kylvara kan det inte handla om bruten kylkedja. Hade någon i personalen bara en dålig dag och bestämde sig för att avreagera sig genom att slänga popcornen till förbränning? En gåta som jag aldrig kommer få något säkert svar på. Jag tröstar mig med att popcornen var goda i alla fall.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook!