För första gången på länge var jag ut på en lång tur där vi kollade av många butiker på samma runda. Och det gav resultat. Min tredjedel blev sex påsar chips, tre liter mjölk, två paket tvättmedel, en liter juice, en smoothie, åtta paket vegoburgare, tre paket vegofilét, två paket vegoskivor, ett paket vegetarisk salami, en tofu, en paneer (det var första gången jag hittade det, brukar göra egen), ett stort paket Yellow label-te, ett paket Earl Grey-te, miniblinier, en öl, två burkar Ramlösa, en ost, BBQ-mandlar, rostade hasselnötter, mini-Oreos, choklad, tre flaskor grönsaksfond, ett kilo rödbetor, champinjoner, apelsiner, bananer, sallad, sparris, chilifrukter, äpplen, tomater, rädisor, massor av påsar med nöt- och torkade bär-mixar, med mera.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för att få inläggen i ditt flöde.