Var ut en sväng och hoppades på lite ägg, fil och mjölk inför påsken. Det blev inte så mycket av det. Bara en liter mjölk och ett ägg i min halva. Men en hel del annat till påskmaten. Hovmästarsås till den gravade laxen jag hittade förra veckan, åtta burkar stenbitsrom, en påse chokladägg, två Kinderägg, en massa annat godis, ett gäng Pez-behållare med julmotiv, tre tuber tandkräm (bra med tanke på allt godis), fyra påsar riven ost, två konserver champinjoner, flingor, ett paket blöjor, fyra paket blåbärskräm, slimepulver, tulpaner, sex mozzarellaostar, mögelost, kräftost, knäckebröd, en rulle påsar, äpplen, grukor, apelsiner, klementiner, lök, ett vitkålshuvud, lime, grapefrukt, tomater, baguetter, korvbröd, med mera.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för att få inläggen i ditt flöde. (Jag delar även saker bara på Facebook.)