Drog ut på en runda med cykel för att fixa frukt och grönsaker lite snabbt. Men jag kunde förstås inte låta bli att kika in på stället med den sjuka utrensningen tidigare i veckan. Det händer ju att de rensar ut flera dagar i rad. Min förhoppning slog in. Här är resultatet av mina tre svängar hem med cykelvagnen på två bilder. Bland annat 11 x 800 gram Kellogs Special K-flingor, en kartong Ekorrens ekologiska geléhjärtan, en kartong lakrits, två kartonger fröknäcke, ett flak kokkaffe, ett flak Zoegas mellanrost, 8 påsar ekologiska kaffebönor, två kartonger schampo, en kartong balsam, en kartong klämmisar med fruktsmoothie till My, tre kartonger kattmat, en kartong Nesquick chokladdryck, en kartong + tre burkar Vanish, en kartong hela champinjoner på konserv, trosskydd, fästingspray, tandkräm, deodorant, tre kartonger nöt- och fröbarer.

Och så det jag egentligen var ute efter: cirka fem kilo rödbertor, fortfarande gröna bananer, en melon, vindruvor, äpplen, citroner, paprika, tomater, sallad, tre krokiga gurkor, vitlök, lök, med mera.