Ja, här är min halva av senaste turens fynd uppdelade på två bilder. Det var rätt längesedan jag var med om en riktigt stor utrensning på någon affär, men nu kom det igen. Vi hittade bland annat en kartong ekologiska chiafrön, en kartong ekologisk sojabulgur, en kartong ekologisk lupinbulgur, en kartong ekologisk linspasta, en kartong ekologiskt ris, en säck full av växtnäring i olika former, en kartong vanlig bulgur, en kartong tuggummi, en kartong svartpepparkorn, två sexpack svartpepparkornburkar, två sexpack malen svartpeppar, en kartong quinoa och havre-gröt, två kartonger hela kaffebönor, ett flak italienskt kaffe, en kartong ananasskivor på konserv, en kartong läkerol, sex paket havreringar, en karton nötmix till raw balls, 20 paket belgiska chokladtryfflar, ett 50-tal paket Remi caramel, inlagda kronärtskockor, feferoni, några burkar surkål, några flaskor ketchup, grekisk yoghurt. Dessutom en femkilospåse med basmatiris och ett gigapack med blöjor som inte kom med på bilderna.