När vi kom till den sista butiken på rundan blev vi lite skraja. Tre vanliga polisbilar och en piketbuss stod med blåljusen på och ett gäng poliser verkade leta runt butiken efter någon eller något. Skulle vi våga vänta och gå in eller bara strunta i det och åka hem? Vi valde det första. Till sist körde poliserna därifrån och vi satte igång. En ung man med norrländsk dialekt kom samtidigt som oss till soprummet och berättade att han hade berättat för poliserna att han tänkte dumpstra och frågat om det var okej att han började fast de var där. “Det är bättre att du väntar lite”, hade en av poliserna svarat, så han hade snällt väntat tills de åkte. Det vi hittade gjorde att det var klart värt att vänta i alla fall. Resultatet av turen kommer i morgon.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: