I torsdags gjorde jag vårens sista föreläsning om matsvinn och dumpstring på biblioteket i Kisa. Efter föredraget fick jag en fråga om vad man kunde göra om man bodde på ett ställe som Kisa, där det inte går att dumpstra. “Är du säker på att det inte går? Jag såg en container från bussen som såg lovande ut”, svarade jag. Senare på kvällen undersökte jag saken och kunde konstatera att det går finfint att dumpstra i Kisa. Jag hade inga lämpliga kläder med mig och containern var så full att det bara gick att komma åt det närmast luckorna, men det gav ändå 47 chokladkakor och en del annat. Tack till biblioteket i Kisa för att jag fick komma och prata, tack till er som kom och lyssnade och tack för all choklad jag fick med mig hem! Nu ska jag göra det sista arbetet på den kommande boken och ladda upp inför släppet av “Dumpstringshandboken” i augusti och höstens föredrag.

Intresserad av ett föredrag om dumpstring och matsvinn? Hör av dig med förslag på: andreas.jakobsson@andreasjakobsson.net