Min teori om den felfria chipspåsen i gårdagens inlägg var ju att den bara råkade slinka med när annat ändå kastades. När det gäller de här flaskorna med barntvål och barnschampo blir det lite knepigare. Okej att en vara kan råka slinka med, men inte åtta flaskor väl? Det är inget bäst före-datum på dem och flaskorna är intakta. kanske handlar det bara om att butiken har bestämt sig för att sluta med produkten. Eller så har hela butikskedjan slutat med produkten. Om några sedan glöms kvar på lagret så händer det att steckkoden inte längre fungerar att scanna och då slänger personalen dem. Men helt säker kan man ju inte veta om man inte har insidesinformation om saken. Helt säkert kan man dock konstatera att det borde ha funnits bättre alternativ än den här lösningen.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om svinn!