Ny lägenhet. Samma svinn. Efter ett dumpstringsuppehåll på ett par veckor gav jag mig ut igen och naturligtvis var svinnet lika påtagligt som innan. Under de nu över åtta åren jag har dumpstrat regelbundet har det egentligen bara skett två tydliga förändringar. Nummer ett är att butikspersonalen häller ut majoriteten av alla enlitersförpackningar med mjölk, fil, yoghurt och juice. Så sådana är lite svårare att hitta. Nummer två är att man hittar fler förpackningar med nedsatt pris på grund av kort datum som alltså inte har sålts. Uppenbarligen är 30 procent nedsatt pris inte tillräckligt, åtminstone om det sätts ner precis innan släng varan-datumet. Hittade mängder av crème fraiche med paprika och chili-smak som inte var uthällda, men de fick vara kvar. Jag föredrar att krydda mina såser och röror själv. Det blir oftast bäst så. Resultatet av turen kommer i morgon, så håll utkik!

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: