Man blir ju bra nyfiken på vad som har hänt med den här ketchupflaskan. Måste nästan vara så att den ramlat av ett flak och hamnat under hjulen på en truck. Men inte har de väl truckar på vanliga mellanstora matbutiker? I så fall måste det ha hänt hos grossisten, men det bygger ju på att någon på grossistlagret kastat upp den på pallen igen och tänkt något i stil med “det är säkert ingen som märker något”. Sedan har den kommit till butiken och till skillnad från vad grossistkillen trodde märkte någon i personalen att flaskan inte riktigt såg ut som den skulle, reklamerade den och slängde den. Det konstigaste i hela historien är nästan att flaskan är intakt. Det återstår att de om ungarna klarar av att göra raka linjer på korvarna med den.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om matsvinn: