Är det ändå inte bra konstigt när en tvål kastas för att pumpen på flaskan lossnat? Det självklara borde ju naturligtvis vara att rea ut tvålflaskan för halva priset och så kan någon köpa den istället för en refilltvål. Det går ju fortfarande att skruva av korken och hälla över tvålen till en annan behållare. Personligen är jag inte direkt jätteförtjust i artificiell ananaslukt, men eftersom sådan tvål säljs borde det finnas några som köper den och då tror jag rätt många av dem skulle kunna tänka sig att köpa en utan pump och hälla över i den gamla förpackningen som har pumpen kvar. Problemet är antagligen att tvålens pump var trasig redan när den levererades till butiken, vilket betyder att personalen reklamerar den så butiken får en ny mot att de slänger den gamla. Ett system som måste förändras.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om svinn och dumpstring: