man in black jacket standing in front of brown building
Photo by Tim Gouw on Pexels.com

Dagens tips till den amerikanska befolkningen: Nästa gång ni hittar en kille som ni tvekar på om han ska spärras in för psykiatrisk tvångsvård eller inte, gör honom för guds skull inte till president!

Många barn gör konstiga saker som att bränna myror med förstoringsglas och skriva ”kuk” på lekplatsens klätterställning. Ett slags uppror mot vuxenvärldens normer som är en del av utvecklingen. Sedan växer de flesta barnen upp och lusten att förstöra bara för förstörelsens skull försvinner.

Men hos ett fåtal blir den kvar. Som hos Donald Trump. En bra idé är att inte ge sådana människor makten över jordens resurser. De flesta politiker i världen kan anklagas för att göra för lite, mest passivt titta på när polarisarna smälter och havsnivåerna höjs, men lyckligtvis är det bara några få som jobbar aktivt för att snabba på undergången.

Nu har den trotsiga ungen lämnat Vita Huset för att ge plats åt en mer normal maktgalen person som åtminstone kommer låtsas göra tillräckligt för klimatet. Det är i alla fall ett steg i rätt riktning.

Missa inga sågningar! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: