Tillbaka från semestern, så utvilad man kan vara efter några veckor hemma med barnen. Och sugen på skriva om matsvinn igen. Bloggen har varit på paus, men inte dumpstringen. Så fyndinläggen som kommer är bilder från hela sommaren. Skriver det så ingen tror att jag har fått dille och börjat åka ut varje kväll. Det här är från en sväng till ett par av de närmaste butikerna i juli. Grönsaker och frukt kastade för att någon i ett flerpack blivit dåligt. Yoghurt, mozzarella och grädde kastat på grund av släng varan-datumet. Vegoburgare slängda för att pappomslagen runt förpackningarna fått skärmärken. Juice slängd för att en i ett tiopack gått sönder. Müsli kastad för att påsen fått en fläck, bröd får att butiksgräddat inte sparas till nästa dag. En påse gräddkola kastad för att upphängningshålet var skadat. Representanterna för butikskedjorna har rätt när de säger att allt slängs av en anledning. Men de har helt fel när de säger att det därför skulle vara farligt att dumpstra.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: