Här kommer hela resultatet av turen. Min halva. Av det vi valde att ta hem. Förutom havremjölken hittade vi också 9 10-litersförpackningar med vanlig mjölk. Dåligt med kylplats gjorde att jag bara kunde ta med en hem. Så 13 liter mjölk blev det. Sex av dem är nu förvandlade till hemmagjord halloumi. En del är fryst. Resten i kylen. Av avokadon som fanns tog vi ungefär hälften. Förmodligen kastad för att det var ”mogen avokado” som inte var mogen än. Ingen dålig än så länge. Det äts avokadomackor på löpande band här hemma nu. Godis slängt på grund av datumet. Butiksbakat bröd kastat för att det inte säljs dagen efter. Apelsiner kastade för att en var möglig i ett nät. Tomater kastade för att en var dålig i varje förpackning. Löken kastad för att två i ett nät hade groddat sig.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: