Nu kan man läsa min artikel om att Skopunkten skär sönder skor och slänger dem. Läs den på Expressens hemsida här. För snart ett år sedan började jag kika i en ny container under dumpstringsturerna. Skopunktens. Som man kunde förvänta sig slängdes en hel del skor. Tyvärr var alla systematiskt sönderskurna. Ska inte påstå att jag blev förvånad. Sönderskurna kläder har jag ju hittat tidigare. Vilket bland annat resulterat i mitt avslöjande om XXL i juni förra året. Men det är ju ändå svårt att inte bli upprörd över att kläder och skor medvetet förstörs istället för att till exempel skänkas till välgörenhet.

En artikel om Skopunkten har varit på gång ett tag. En inspelning gick fel. Sen kom Coronakrisen och allt annat sköts upp. När jag nyligen hittade sönderskurna skor igen, trots krisen som slagit hårt mot butiksbranschen med rasande försäljning och permitterad personal, blev det aktuellt igen.

Missa inga avslöjanden! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: