Det går inte att se några direkta tecken på Coronapandemin i butikernas sopor. Det slängs ungefär lika mycket som vanligt. Sedan ska det ju sägas att sådant som hamstras mycket nu är sådant med lång hållbarhet och lång hållbarhet betyder oftast mindre svinn. Ett undantag är kakor, godis och andra sötsaker, där de varierade sortimenten gör att det ofta rensas ut. Den här gången blev det massor av Oreokakor, som visserligen var original, men som de skrivit “Birthday Party” på, oklart varför. Perfekt eftersom vi ska ha kalas för fyraåringen i morgon. Även om jag tror att barnen skiter rätt hårt i vad som står på kakförpackningen. Min tredjedel blev också tre buketter tulpaner som inte hade slagit ut än, bananer, riskakor, helt perfekta auberginer, fil, yoghurt, jordnötter, sjögräsnudlar, med mera.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook!