Tre nya föredrag är bokade. Samtliga är inspirationsföredrag för måltidspersonal. Först ut är Blomstermåla 17 februari, sedan Tingsryd 20 februari och Staffanstorp 2 april. Att inspirera människor som jobbar i storkök är extra inspirerande och lärorikt även för mig själv. Dels finns det väldigt mycket att göra på det området. Svinnet i skolbespisningar ligger ofta runt 20 procent, vilket är mycket högre än snittet i både hushåll och matbutiker. Och när man pratar med personal som jobbar med mat på heltid får man alltid några tips och idéer med sig hem också. Det kommer bli en kul föredragsvår, som startar i morgon med en föreläsning på Eskilstuna folkhögskola. Mer är på gång, så håll utkik!

Här är samtliga klara föredrag i vår:

22/1 Eskilstuna folkhögskola

27/1 Charlottenbergs bibliotek

6/2 Kävesta folkhögskola

17/2 Blomstermåla (för måltidspersonal)

18/2 Vetgiriga tisdag, Nässjö

19/2 Osby bibliotek

20/2 Tingsryd (för måltidspersonal)

14/3 Oskarshamns folkhögskola

2/4 Staffanstorp (för måltidspersonal)

15/4 Upplands Väsby bibliotek

Intresserad av att boka en inspirationsföreläsning om dumpstring och matsvinn? Läs mer och boka på SAJ!