Slattar

Tog en vända själv till ett par butiker och eftersom jag kom iväg rätt sent hade det varit andra på båda. Mest upprivna och urplockade säckar. Första reaktionen är ju lite besvikelse, men samtidigt är det väldigt tillfredställande att plocka det sista som missats eller lämnats av de som varit där innan. De är ju saker som definitivt skulle ha eldats upp annars. Bäst den här gången blev det ett sexpack öl med en trasig i, fem flaskor fruktpektin, ett paket blöjor, massor av broccoli, potatis, fem ägg, en flaska kolasås som etiketten ramlat bort på, en papaya, tomater, äpplen, apelsiner och selleri.

2 tankar på “Slattar”

  1. Tycker det är ett fantastiskt jobb du lägger ner för att belysa ämnet Svinn som är såå viktigt!
    Hur rengör du det du hittar för att känna dig säker på att inte få i dig nåt olämpligt?

Lämna ett svar