Reportern Åsa Wistedt från P4 Uppland följde med ut en sväng. Tanken var att ta en vanlig runda och kolla av flera butiker, men det fanns så mycket i den första butikens sopor att vi aldrig kom vidare. Det här är min halva och då lämnade vi nästan lika mycket som vi tog. Det jag fick med mig var bland annat sjuka mängder klementiner och satsumas, apelsiner, sallad, tre liter juice, fyra liter fil, två liter mjölk, bananer, svartkål, morötter, palsternackor, purjolök, äggplantor, äpplen, päron, fem kilo rödbetor, krutonger, tomater, duschkräm, fryspåsar, yoghurt, mald muskotnöt, Halloween-godis i form av huggtänder i vit choklad, smågodis, knäckebröd, tre kilo havregryn, två alkoholfria öl, ekologiska vindruvor, pannkakor och en sjuk produkt som är en blandning av kakor och chips. Radioinslaget kommer att dyka upp i P4 Uppland framöver.