Hittade även sju paket sojafärs senaste turen som inte kom med på förra bilderna. Just nu lanseras flera nya märken på vegofärsmarknaden vilket leder till att soptunnorna svämmar över. För bara något år sedan blev jag superglad över att hitta vegetarisk färs eftersom jag inte äter köttfärs. Nu är frysen full av färs och på den här turen lämnade jag minst 40 paket. Bara att hoppas att nylanseringarna på området upphör snart. Det lustiga är ju att de flesta sorterna smakar nästan likadant. För konsumenternas del skulle det funkat hur bra som helst att bara fortsätta köpa den frysta som funnits jättelänge. Frysta produkter är också mycket smartare ur svinnsynpunkt eftersom hållbarheten är många gånger längre än på de färska. De gånger jag hittat fryst vegofärs har det handlat om något enstaka paket som det gått hål på.