Min novellsamling Deltidsrebellerna 1-3 har recenserats igen. Viktor Andersson i Upsala Nya Tidning skriver bland annat “Jag tänker på en ung Per Hagman, på Irvine Welsh och på Charles Bukowski när jag läser Jakobssons debut. Samtidigt finns det utan tvekan något väldigt eget hos författaren …”. Finns att läsa här. Recensionen publicerades också av Corren och Norrköpings Tidningar.

Tomas Eklund på Dagens Bok ger boken 8/10 i betyg och skriver bland annat: “Det är både rappt, roligt och begåvat. Andreas Jakobssons novellsamling är om inte direkt originell så ytterst välskriven. Vad som hade riskerat att bli ett slags lyteskomik när karaktärerna försöker genomföra sina bisarra och misslyckade planer väcker faktiskt både förståelse, medkänsla och ett och annat minne.” Den går att läsa här.

Deltidsrebellerna 1-3 finns att köpa på bland annat Adlibris och Bokus.

D