Planen var att bara ta en kort tur till tre affärer och komma hem tidigt. Det blev inte riktigt så. De tre affärerna levererade nämligen galet mycket. Här är min andel på två bilder. Det galnaste var nog över 100 liter mjölk. Min andel blev 38 liter. En 20-literspåse och en 10-literspåse (det är sådana som används i lunchserveringar och liknande, syns på ena bilden) och 8 paket. Förutom det blev det 18 paket grädde, 38 paket kex i olika smaker, något kilo cashewnötter, två paket tzayspett, tre paket falafel, åtta mozzarellaostar, ett paket smör (hade precis gjort slut på sista), surkål, en påse choklad, getost, creime fraishe, Risi Frutti, fil, apelsinjuice, apelsiner, Läkeroltabletter, äpplen, apelsiner, klementiner, vitlök, silverlök, kvarg, sallad, med mera. Är upplagt för att göra paneer nu.