Det blev en hel del fina grejor i veckan. Här är min halva uppdelad på två bilder. Vi hittade två sexpack folköl som var helt intakta. De brukar ju oftast slängas för att en öl är trasig, men här var det bäst före-datumet som var passerat. Bättre. Folköl är ett av mina favoritfynd. Dels gillar jag öl, men det ger också den fina effekten att man kan dricka ölen och sedan gå och panta burkarna, så man får betalt för att dricka öl. Sämre kan man ha det. Förutom det tog jag bland annat hem tre paket kokkaffe, tre paket färsk pasta, fyra ostar, tre paket italienska brödpinnar, 14 ägg, en burk jordnötssmör, två paket vegokorv, korvbröd, två paket creme fraiche, sju påsar Polly, bröd, Mariekex, en påse lösgodis, en kasse rischoklad, risi frutti, räksallad, coleslaw, förkokta majskolvar, potatis, bananer, avokado, morötter, fänkål, pak soi, rödlök, gul lök, salladslök, tomater, äpplen, chilifrukter, gurka, papaya, physalis och för första gången i min dumpstringskarriär en cassavarot.