Lite kul att det fortfarande dyker upp recensioner av “Svinnlandet”. Okej, det är bara en av de här tre som är ny på riktigt. Men de andra två har jag inte sett förrän nu. Den helt nya är på bloggen Plånbokssmart som bland annat skriver “Jag sträckläste den här boken från pärm till pärm och den gjorde mig nästan sugen på att börja dumpstra själv”. Hela recensionen går att läsa här.

Den andra recensionen är från tidningen Söderläge och publicerades i slutet av november. I den står bland annat: “Frilansjournalisten Andreas Jakobsson öppnar bokstavligen dörrarna till en helt ny värld i livsmedelsbranschen med denna reportagebok”. Hela recensioner läser man här.

Och den tredje och äldsta är från Fältbiologernas tidning Fältbiologen. “Överlag är det väldigt bra läsning, lättläst med en bra varvning av det personliga och det grävande. Jag sträckläste boken under en förmiddag, vilket enligt mig är ett väldigt bra betyg” skriver
Olof Åström. Tidningen som pdf hittar du här. Recensionen är på sidan 25.

Köp “Svinnlandet” här.