IMG_5924IMG_5926

Jag brukar säga att vi alltid kan fylla bilen på en runda och det gällde visserligen de här gången också, men då hade vi fått ta mycket mer äpplen och champinjoner än vad som är möjligt att göra av med ens om man ger bort. Två bilder blev min tredjedel i alla fall (och då hade jag redan hunnit göra av med en del innan de togs. Och en hel del kul blev det i alla fall. Rökt ost, morbier, Bregott, kräftstjärtar, spenat, grönkål, avokado, tuggummi, lyxklubbor, Flap Jack, bea, majs, folköl, Smarties, arrowrot, mascarpone och de vanliga frukterna och grönsakerna. Det mest oväntade fyndet gjorde jag i mitt soprum när jag kom hem. En oöppnad 2-litersflaska frityrolja. Den ska jag ha när jag testar min nya fritös som jag nyligen hittade i soprummet. Kanske är det samma person som slängt båda?