IMG_5593

Efter en sjuk tur med massor av torsk, ostar, grönsaker, mejeriprodukter, mjöl, godis med mera (återkommer om själva fynden i morgon) så var bilen så här full. Då möter vi en polisbil som bromsar in, gör en u-sväng och följer efter och stoppar oss. Den här gången är det bara en rutinkontroll (fast det var ju det de sade om Snoop Dogg också) för att de har så lite att göra, berättar de.

– Har ni varit och handlat? frågar ena polisen när han ser maten i bilen.

– Nej, vi dumpstrar.

– Jaha.

Martin får kliva ur bilen och göra ett alkoholblåstest. Andreas sitter med en säck med 25 stycken pizzor från Paolo Robertos bakgård i knät. Ingen nämner maten. Vi får åka vidare och spekulerar i att fenomenet dumpstring tagits upp på något möte hos polisen efter tidigare gånger (läs om dem här och här och här. I så fall har de kanske kommit fram till att det är något man låter vara.