Här är min tredjedel av vad vi valde att ta hem från soptunnorna den här gången. Bland annat en pumpa och en låda med halloweendekorationer. Det mest läskiga med den här turen, liksom alla andra, är dock att svinnet bara fortsätter och fortsätter som en dröm där man springer utan att komma någonvart eller skriker utan att det kommer ett ljud. Enligt butikskedjorna är de på god väg att nå målet om att ha halverat svinnet till 2025. I marknadsföringen alltså. I verkligheten minskar inte svinnet överhuvudtaget. Det pratas och pratas om svinnet, men inget av det som sägs har någon betydelse. Tyvärr är ju slöseriet inte någon mardröm utan verkligheten och i verkligheten är vi på väg rakt mot ett jävligt läskigt stup.

Hjälp mig att sprida kunskap om svinnet! Gilla Dumpstringslyx på Facebook (och bjud gärna in dina vänner att göra det också):