Hittade en påse chips som tydligen tillhör en spring edition och nu är tydligen våren över och solstingen tagit vid. Annars är det svårt att förstå varför den här påsen med släng varan-datum i augusti kastades. Förutom möjligen att smaken inte gick hem. Jag har själv inte testat den än och smakkombinationen låter ju okej (åtminstone bättre än bönbollar med karamellsmak som jag hittat tidigare). Men nya smaker ger alltid mycket svinn eftersom det är svårt att förutse hur mycket det ska sälja och olika slags limiterade editions signalerar ofta att inte ens producenterna själva tror särskilt mycket på produkten, utan bara litar på att de där som är sugna på att testa allt nytt ska köpa påsarna en gång och sedan nästa smak nästa månad och så vidare. Ett ovanligt cyniskt sätt att göra affärer på.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om matsvinn!