Det går knappt en tur utan att man hittar varor som kastats på grund av att upphängningshålet gått sönder, så att de inte går att hänga upp på krokar i butiken. Fin mix den här gången. Det finns ju två sätt att lösa det här på som inte borde vara omöjliga att genomföra. Alternativ 1: Sälja varorna i en korg till nedsatt pris. Det alternativet hänger dock på att systemet görs om. Som det är nu kan butikerna reklamera produkten om det är något fel på den när den anländer till butiken. De får helt enkelt en ny godispåse eller paket med tandborstar mot att de kastar den trasiga. 2. Att producenten gör förpackningar som håller bättre. Om det var en påse på miljonen som gick sönder redan innan den sålts skulle det ju vara ett icke-problem, men uppenbarligen är det inte så.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om det enorma slöseriet: