hittade ju 14 pizzadegar för ett tag sedan. Inte lika gott som när man gör egen deg, men bekvämt. Dock inte lika bekvämt som pizza-kit eftersom det inte följde med tomatsås. Men eftersom det alltid följer med mer tomatsås än man behöver i pizza-kiten så löste det sig ändå. För någon månad sedan gjorde jag pizza från två pizza-kit, men använde bara ena burken tomatsås. Och en annan gång hade jag använt ett pizza-kit och bara använt halva burken. En och en halv burk räckte nu till fem pizzor, som åts och frystes in. Sju pizzadegar är bortskänkta. Två kvar.

En fin grej med pizza är ju också att det är bra kylskåpsrensningsmat. Den här gången användes två trötta paprikor, en zucchini som var på upphällningen och en väldigt gammal mögelost, som var så stark att jag bara kunde använda lite av den. Dubbelt svinn-winn altlså.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook: