Det här fyndet ser kanske inte mycket ut för världen, men för mig var det en kanongrej att hitta. Jag är tedrickare och dricker bara svart te som inte är smaksatt. Det blir en produkt jag nästan alltid tvingas köpa eftersom te som kastas oftast är smaksatta med olika frukt och bär eller bergamottarom (Earl Grey). Men ibland händer det att även vanligt English Breakfast-te kastas och då beror det alltid på att paketet på något sätt blivit skadat. Det är ingen dyr produkt, men att hitta något som jag annars skulle ha köpt är skönt eftersom det är så få produkter jag behöver köpa. Jag skulle även ha blivit glad om jag hade hittat paketet i en realåda i butiken för halva priset. Det är ju där den borde ha varit istället för i containern.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för mer om matsvinn och dumpstring!