Efter att ha bott i en tillfällig lägenhet när de renoverat våran ordinarie flyttade vi tillbaka förra veckan. En sak de hade gjort var att sätta in postfack på bottenvåningen istället för att ha brevinkast på ytterdörrarna. En märklig detalj var lappen på varje postlåda som sa “Reklam tack”. Jag har aldrig någonsin sett någon som sätter upp en lapp där man efterfrågar reklam på sin postlåda eller vid sitt brevinkast. Innan vi flyttade hade uppskattningsvis 90 procent av alla dörrar “Ingen reklam tack”-lappar. Det går att öppna fliken med en skruvmejsel och vända på lappen, men det är lite omständigt och förutom jag är det ingen som kommit sig för det än. Men en riktig fest för reklamutdelarna på området. Och de som inte har flyttat tillbaka än kan ju förvänta sig ett proppfullt postfack när de kommer tillbaka. Känns det inte väldigt 1900-tal att vilja ha reklam i brevlådan?