Här är min halva från senaste turen uppdelad på två bilder. Sojakorv är en produkt som jag hittar väldigt sällan. Det beror ju på att de vanligaste sojakorvarna (de som säljer mest, tror jag i alla fall) är frysta och frysta produkter blir det sällan svinn på. Den här gången hände det i alla fall. Två påsar Hälsans kök-sojakorvar utan något hål på och med något år kvar till bäst före-datumet (förmodligen någon kund som tagit dem och lämnat dem varmt). Som jag skrivit om tidigare borde mer produkter säljas frysta, det skulle minska svinnet rejält. Hittade även ett paket färska sojakorvar, två stora paket Rågfras, juice, mjölk, fil, yoghurt, riven parmesan, vegetarisk salami, kex, en burk syltlök, en ost, buffelmozzarella, sushiris, sushisoja, russin, mandlar, nötmix, pannkakor, ströbröd, pinjenötter, rostad lök, aprikoser, vindruvor, bananer, en massa godis, med mera.

Gilla Dumpstringslyx på facebook för att få inläggen i ditt flöde.