Här är min halva från senaste turen uppdelad på tre bilder, två för att det inte fick plats på en och den tredje för att jag efter fotograferingen kom på att jag hade missat en kasse. Det blev vegofest igen med 14 paket tofubiff, falafel, tre paket vegoskivor och sojastrimlor. Tog även hem 16 chokladkakor, två halloumi, soltorkade tomater, tre liter mjölk, två liter fil, tre påsar ostkrokar, juice, 18 ägg, mandlar, ett paket Bregott, två öl, batterier, några klasar bananer, äpplen, päron, några paket vindruvor, en stor melon, passionsfrukt, nektariner, apelsiner, fem paket oliver, lingonsylt, en vitlök, lime, citroner, klementiner, morötter, rabarber, ingefära, pak soi, paprikor, ruccola, gurka och tomater.

Gilla Dumpstringslyx på Facebook för att få inläggen i ditt flöde.
Follow my blog with Bloglovin