Laxfynd

Lite lustigt att jag samma kväll som jag läst och tipsat om Filters granskning av de norska laxodlingarna, som avslöjade att de ger upphov till ännu värre miljöproblem än vad de flesta visste om sedan tidigare, förra veckan hittade en bit norsk lax på 2,2 kilo. Köper norsk odlad lax gör jag inte, men när jag hittar slängd tar jag förstås hand om den. Den här minisvängen till en butik gav också ett kilo räkor, två konserver majskolvar, en låda mögelost, 1,5 kilo havregryn, ett paket pasta, två burkar turkisk yoghurt, toapapper, tomatpuré, med mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.