Det är ju alltid lite nervöst när man tar med media ut på tur. Det vore ju typiskt om det blev den där enda gången av 20 när man hittar jättedåligt precis när SVT är med och filmar (se förra inlägget). Det blev inte så. Istället en riktigt bra tur. Här är min halva uppdelad på tre bilder. Sex vanliga hårdostar, två paket cheddarost i tärningar, åtta påsar på 300 gram styck riven Västerbottenost, en appenzeller-ost, två Raclette-ostar, två mozzarella, en feta, sex mögelostar, tre paket vegofärs, ett paket vegobitar, sex tofu, 30 ägg, fyra paket rökt lax, inläggningssill, romsill (perfekta grejor till påsken), två paket kaffe, två burkar jordgubbsmarmelad, massor av keso, yoghurt, en massa burkar smoothiebawls, koksflingor, en jättepåse med godis, rapsolja, havregryn, vetemjöl, socker, jäst, bröd, bananer, blåbär, vindruvor, apelsiner, grönkål, spetskål, paprikor, med mera. Hur det gick till när vi hittade det kan man alltså se i första avsnittet av Maträddarna i SVT i höst.