Mitt svåraste beroende är helt klart mörk choklad. En av få produkter jag köper regelbundet när jag inte hittar det. För ett tag sedan tog förra årets jättefynd av mörk choklad slut, men jag hann inte köpa mer än ett par gånger innan det här fyndet kom. Min andel blev 32 kakor, de flesta har bäst före-datum i april, maj och juli. Förutom chokladen blev det bland annat soltorkade tomater, chips, mozzarella, grevéost, chokladsås, turkisk yoghurt, färska lasagneplattor, ägg, yoghurt, kantarellsås, räksallad, grädde, grönkål, vitpeppar, paprikakrydda, mögelost, en ficklampa med batterier, barnplåster, västerbottenostpaj, bananer, äpplen, en melon, naanbröd, yoghurdessert, mögelost, grapefrukt och en nappflaska. Vill du se hur det gick till när vi gjorde fynden är det bara att spana in Svinnlandet – Kanalen på Youtube. Gå gärna in och prenumerera!