I tisdags kväll gjorde jag mitt sista framträdande den här hösten. Nu är det dags att börja ladda inför våren. Fyra nya föredrag är inbokade. Vill man höra mig staka mig fram på engelska kan man besöka Impact Hub i Stockholm 23 januari. Föredrar man svenska kan man komma till Hässelby Gård dagen efter, 24 januari. Det är också klart att jag ska prata på Kinna bibliotek 9 februari och på Tankarnas Trädgård på ABF i Örebro 8 maj. Mer är på gång, men följande datum är klara i vår hittills:

18/1 Melleruds bibliotek

23/1 Hässelby Gårds bibliotek, Stockholm

24/1 Impact Hub Stockholm

9/2 Kinna bibliotek

13/2 Uppsala stadsbibliotek (om Deltidsrebellerna 1-3)

14/2 Storvreta Hembygdsförening

27/2 Avesta bibliotek

14/3 Tivolihuset i Höganäs

21/3 Finspångs bibliotek

8/5 Tankarnas Trädgård, ABF, Örebro