Här är ännu en recension som inte är ny, men som jag blev upplyst om först nu. Från Bibliotekstjänst.

”I sin debutbok gör Jakobsson en djupdykning i matbutikernas containrar och soprum och visar upp en värld av bortslösad mat, där butikerna och livsmedelsindustrin är de stora bovarna. Genom intervjuer med andra dumpstrare, butiksinnehavare, livsmedelsproducenter, forskare och företag som har gjort det till en affärsidé att sälja livsmedel som andra ratar, får läsaren en inblick i hur och varför vi i dagens Sverige slänger fullt ätbar och ofta förstklassig mat. Här finns även tips för hur man kan ta tillvara mat bättre och konkreta råd för hur svinnet kan minska. Avslutningsvis följer en källförteckning och lästips för den intresserade. Boken passar och bör läsas av en bred allmänhet men lär framför allt tilltala den miljömedvetne och den matintresserade. Helhetsbetyg: 4. – Linda Ljungskog.”
Dessutom har det kommit en helt ny recension av Linda Brolin i bloggen Maqt. Hon skriver bland annat: ”Läs boken och få den insikten som jag fått”. Läs hela recensionen och kolla in bloggen här.