img_6496 img_6497

Efter två turer som inte gav så mycket funderade jag på om dumpstringslyckan hade vänt. Någon föreslog att affärerna kanske hade börjat undvika svinn mer. Båda gissningarna var fel. Här är min tredjedel av den senaste turens fynd uppdelat på två bilder. Lyxigast känns de franska chokladtryfflarna, men även andra bra saker som gravad lax, sex flaskor grönsaksfond, tonfisk på konserv, nötmix, brieost, gorgonzola, chevre, maskarpone och fyra påsar riven appenzeller. Andra fynd som massor av fina bananer, blomkål, sallad, spenat, klementiner, tomater, gurka, äpplen, ägg, barnyoghurt, keso, smördeg, räksallad, sötpotatis, med mera. Jag både hoppas på och våndas över den dagen affärerna börjar undvika svinnet på riktigt och inte bara i reklamkampanjer, men den dagen lär dröja.