Nya föredrag + ändrat datum

Två nya föredrag inbokade. Först ut Söderhamns bibliotek den 25 oktober. Sedan Skellefteå stadsbibliotek den 1 december. Skellefteå är extra kul eftersom jag tillbringat några veckor varje sommar där sedan jag var liten. I kapitlet om min uppväxt i “Svinnlandet” är det ett avsnitt om när jag samlar kapsyler på Midnattstravet i Skellefteå som barn.

I vår har mitt föredrag på Helsingborgs stadsbibliotek bytt datum till 18 april. Fler är antagligen på gång så håll utkik!

Här är alla kommande föredrag:

5/10 Göteborg, Kulturhuset Kåken

6/10 Borås, Orangeriet

15/10 Södertälje

22/10 Halmstad, Stadsbiblioteket

25/10 Söderhamns bibliotek

31/10 Uppsala

1/11 Skutskärs bibliotek

1/12 Skellefteå stadsbibliotek

2017:

18/1 Lidköpings stadsbibliotek

8/2 Knivsta bibliotek

18/4 Helsingborgs stadsbibliotek

7 tankar på “Nya föredrag + ändrat datum”

  1. Jag ska lyssna på dig när du kommer till Halmstad. Ska bli kul 🙂

  2. Hej, när kommer du till Östergötland?

  3. Elisabeth skriver:

    Hej, är föreläsningarna i Södertälje och Uppsala öppna? Var i så fall?

Lämna ett svar