IMG_6022IMG_6025IMG_6023

Förmodligen årets bästa tur hittills. Min tredjedel uppdelad på tre bilder. 10 påsar naturchips, fejkon, 2 Sveciaostar, en Västerbottenost (äntligen!), Vrompasta (pasta formad som bilar, flygplan och motorcyklar), 2 paket färska lasagneplattor, 3 paket färsk fylld pasta, 10 liter mjölk, yoghurt, ett paket tre goda ostar, kattmat, pajdegar, grädde, Marylandkakor, Maraboukakor, Ballerinakakor, Singoallakakor, våffelstrutar, juice, 6 kilo potatis, ett enormt blomkålshuvud, paprikor, broccoli, sparris, apelsiner, vattenmelon, champinjoner, avokado, purjolök, vårlök, torskfiléer, bananer, kaffe, med mera. I kväll ska det kokas paneer.

Tips: Lättmjölk funkar inte särskilt bra att koka paneer på, på grund av den låga fetthalten. Det kan dock lösas genom att blanda i en deciliter vispgrädde per liter mjölk.