IMG_6005

Mycket som slängs i butikernas sopor är ju idiotiskt och skulle kunna undvikas på olika sätt. De mest konstiga fynden gör man dock i vanliga hushållssoprum. I går kväll hittade jag det här när jag gick ner med en soppåse. Ok, glasögonsrengöringen är logisk. En gratisgrej som aldrig kom till användning. Nursing padsen (som jag öppnat för att se att det verkligen var något i paketet) beror antagligen på att någon slutat amma och inte tänkt skaffa fler barn. Växtnäringen är lite märkligare. Varför slutar man använda växtnäring till sina växter om man har gjort det tidigare? Kanske någon miljögrej som jag inte vet något om? Men varför i helvete slänger man en felfri banan? Har personen precis just nu tröttnat på bananer? Har hen börjat odla egna bananer och behöver starkare växtnäring?