IMG_5728

“Du är en saga för god, för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?”

Som dumpstrare ställs man hela tiden inför gåtor. Min senaste är varför någon lyft ur en rad ur Lisa Ekdahls “Vem vet?” och tryckt den på en tavla? Tänker man det som en kärlekssång blir det rätt banalt, men om man applicerar det på dumpstringen mer relevant. Det är en saga i sig att vi funnit varann dumpstringen. Det kan inte vara sant att det sängs så mycket bra mat att man hur lätt som helst kan leva på den. Det måste vara en saga att vi har det så gott ställt att vi kan kasta fullt ätbar mat när andra svälter. Och förr eller senare kommer vi vakna upp ur galenskapen. Frågan är om det blir av en kallsup på grund av höjd vattennivå eller av glädje när en ny politisk ordning rättat till det som gått snett.