IMG_5401

Som dumpstrare får man ju erbjudanden som är för bra för att tacka nej till hela tiden. ta 10 betala för 0. Då känns det fint att föra dessa erbjudanden vidare, särskilt till en kulturbärare som Herr Dryck.

Han skrev bland annat: “Wow! Här var flera fula grejer som jag inte stött på förut! Det brukar aldrig hända.” och “Numera är det väldigt sällan som jag hittar skivor som jag inte redan har och som kvalar in på bloggen. Jag har skämtat flera gånger om att jag samlar på skivor som vanligen sorteras som “övrigt brännbart avfall”, så det är ju väldigt roligt att platsen där man faktiskt kan hitta katastrofskivor är i ett soprum”.

Här kan man snacka om viktig återvinning av kulturskatter. Skivorna går iväg med posten i dag. Håll utkik efter skivorna på Katastrofala omslag eller gilla bloggen så missar du inget.